Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

9-year old is iPhone’s youngest software author

Τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας του ζωγαφίζουν σε χαρτί με μπογιές, αλλά ο εννέα ετών Lim Ding Wen έχει πολύ διαφορετικό καμβά. 9-year old iPhone software author
Μαθητής δημοτικού σχολείου από Σιγκαπούρη γράφει εφαρμογές για το iPhone της Apple, και το τελευταίο του έργο, ένα πρόγραμμα που ονομάζεται Doodle Kids, έχει κατεβεί πάνω από 4.000 φορές από το Apple iTunes Store σε μόλις δύο εβδομάδες. Δηλώνει ότι αντλεί έμπνευση από τη δημιουργία προγραμμάτων για τις αδελφές του, ηλικίας 3 και 5, για να παίζουν.

Αυτό ευφυές παιδί έχει πράγματι ολοκληρώσει 20 διαφορετικά προγράμματα σε 6 διαφορετικές γλώσσες προγραμματισμού (συμπεριλαμβανομένου και ActionScript Javascript), το οποίο για ένα 9 ετών είναι αρκετά εντυπωσιακό. Ξεκίνησε σε έναν υπολογιστή στην ηλικία των 2, και στα 7 έφτασε να προγραμματίζει ενεργά.

Το μήλο θα πέσει κάτω απ'τη μηλία: ο πατέρας του, επίσης, γράφει για μια εταιρεία τεχνολογίας iPhone εφαρμογές, και πατέρας και γιος ανταγωνίζονται για να δούν ποιος έχει περισσότερα downloads από τις αντίστοιχες εφαρμογές.

Ο Lim σήμερα γράφει και άλλο iPhone app - ένα παιχνίδι που ονομάζεται Invader Wars.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

About Me

Η Φωτό Μου
tsegman
Hello everyone this is tsegman!
Προβολή πλήρους προφίλ

Followers